Vil du prøve deg på noe nytt? Har du et ønske om å bidra til lokalsamfunnet og skape liv og røre? Bli frivillig så kan vi lage tidenes beste Aero Filmfestival!

frivillig.no har vi lagt inn de ulike rollene vi ser etter i år.

Vi trenger hjelp til alt mulig og alle er velkomne til å bidra. Du trenger ingen erfaring fra før. Om du f.eks skal være drageekspert for barna får du opplæring i det på forhånd. Vil du bidra med noen av dine ferdigheter blir vi utrolig glad for det også! Så om du vil være papirflyekspert, filmfotograf, eller utvikle flere vitenworkshoper bli med!

Ved å bli frivillig blir du en del av en liten gjeng og får gleden av å faktisk skape en festival! Hvis du vil får du pilotskjerfet vi har på under festivalen til odel og eie. Vi vil også ha sosiale aktiviteter både før og etter festivalen for alle frivillige.

Så registrer deg på frivillig.no eller send oss en melding til aerofilmfestivalen@gmail.com og fortell hva du ønsker å hjelpe til med. Har du egne ideer for hva du vil gjøre er det bare å komme med forslag!

Er du usikker og vil vite mer hører vi gjerne fra deg også!

Les mer om oss om du vil vite mer om hvem som står bak festivalen. Eller ta en titt på facebook for flere bilder og annen informasjon.