Igjen kan vi friste med Top Gun på Kjeller flyplass! Denne gangen den ferske premiereklare Top Gun Maverick som stadig høster god kritikk i inn- og utland!

26. mai rigger vi utekino og siden vår går mot sommer blir dette en nattkino du aldri vil glemme. Billetter kjøpes hos Odeon.

Ta med stol og ha på varme klær!

Fra kl 1500 vil flymiljøet på Kjeller flyplass vise seg fram med åpne hangarer, andre aktiviteter og presentasjoner. Det blir til og med en flykonkurranse som man kan delta i både som flyver(om du er pilot) og på egen PC gjennom Microsoft flight simulator. Denne delen trenger du ikke billett til, så det er bare å stikke innom! Det blir også mulig å se bakomfilmklipp fra Top Gun Maverick og photobooth der du får “prøve” å fly som Tom Cruise!

Når mørket faller viser vi bakomfilm på det store lerretet før vi setter i gang med Top Gun Maverick kl. 2327. Hvorfor akkurat dette tidspunktet lurer du kanskje på? På dette tidspunktet må du som pilot ha spesialsertifisering siden det er for mørkt for vanlig visuell flyving. Men for vår utekino, er dette mørket perfekt!

Hele arrangementet arrangerer vi i samarbeid med det fantastiske miljøet på Kjeller flyplass.

Les mer om arrangementet og praktiske opplysninger på www.topgunkjeller.no (Oppdatering: nettsiden ble avsluttet juni 2022)

Vil du bidra med mer sprell som dette? Bli med som frivillig på festivalen!