Da er ventetiden over, vi kan nå presentere programmet for årets festival!

I år har vi valgt å fokusere på to tema når vi har satt sammen programmet; “reise” og “legender og levende arv”. Sjekk programmet nå og gjør deg klar for billettslipp som kommer i begynnelsen av august.

Det blir som vanlig et godt variert utvalg av film fra hele verden der alle kan finne noe de liker. Blant filmene er en av Stanley Kubricks aller første filmer, “Flying Padre“, og vi viser den norske studentfilmen “Generation Mars” som ble nominert til student-Oscar i 2016. Om du går for å se bolken kulturperspektivet anbefaler vi å kjøpe indisk mat å kose deg med samtidig. Da får du virkelig en eksotisk reise i din egen bakgård!

Som dere ser har vi et spesielt fokus på drager i år. Drageflyving er en gammel tradisjon som fortsatt er aktuell. På aktivitetsdagen har vi derfor drageverksted og dragestunt med Ajaz Ul Haq. Vil han få 100 drager opp i lufta? Det er får du vite om du tar turen på Aero filmfestival!

Filmfestivalopplevelsen

Hva er det? Vi som står bak festivalen har alle et forhold til filmfestival. Det som er det fine med filmfestivaler er at du kan se et mye bredere spekter av film som ikke når kinolerretet. Dokumentarer, kortfilmer og ikke minst spillefilm finnes det utrolig mye av. Festivalsjefen selv har sin aller beste filmopplevelse fra en 4t lang japansk spillefilm hun så på Tromsø Internasjonale Film Festival. Den var så utrolig at selv et forhatt forhold til et klassisk musikkstykke passerte med glans.

Filmfestivalopplevelsen spiller derfor på å gi oppdagelser av god film. Om du så ser én film eller fyller hele dagen med filmtitting fra morgen til kveld så er målet til en filmfestival å feire film med overraskelser og mange inntrykk.

Vi arbeider hardt for å gi denne opplevelsen til dere her i lokalsamfunnet! Så slipper du å reise inn til Oslo for å få oppleve god kultur!

Følg oss gjerne på instagram eller facebook for å holde deg oppdatert!